Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki Yeni Klibi Yayınladı

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Yeni Klibi Yayınladı

Aleyna Tilki Ağustos ayına girerken yazın sonundaki hit listelerine girecek parçasının klibini yayınladı. Gündemde bomba gibi oturdu. “Sen Olsan Bari” isimli şarkısına çektiği kliple video kanallarında ve sosyal medyada bir anda video yayıldı. Aleyna Tilki Yeni Klibi nin izlenme sayısı 400 bin kişiyi geçti.

Aleyna Tilki Yeni Klibi

Hakkında çıkan haberlerle gündemden düşmeyen Aleyna bakalım bu yeni klibi ile sevenlerinin beğenisi alabilecek mi yoksa Aleyna karşıtları buna hangi eleştirileri yapacak.

Söz ve müziği Ersay Üner’e ait olan “Sen Olsan Bari” isimli parçanın düzenlemesini Ozan Çolakoğlu üstlendi. Bu güzel klibin ve efektlerin sahibi ise Serdar Börcan.

Aleyna Tilki Yeni Klibi ‘nde Ayıcık Kullandı

Klipte Aleyna ve ekibi dansları ile sevenleri için güzel kareografiler hazırlamışlar. Klipte Aleyna’nın büyük ayıcığı nasıl oluyorsa bir şekilde havuza düşüyor ve Aleyna onu kurtarmak için havuza atlıyor ardında ayığını kuruluyor onunla ilgileniyor. Klipte pembe efektler kullanılmış akıllarda “Kendi” olarak tanıdığımız ünlü şarkının pembe tutkusu bu yıl Aleyna ile devam edecek mi sorularını getiriyor.İşte Yeni Klip

 

 

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=yJpJCZYTL74&w=560&h=315]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler