Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki Yarışması Başladı

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Yarışması Başladı

Son günlerin en tartışmalı isimlerinden olan Aleyna Tilki yarışması ile gündeme geldi. Özellikle geçtiğimiz günlerde bankadan para çekmeye çalışan ve şifresini unutması nedeniyle para çekmeyi başaramayan Aleyna Tilki, sosyal medyanın gündemine gelmişti. Para çekmeye giderken giydiği mini elbisesi nedeniyle eleştirilerin odağında yer alan genç şarkıcı, şimdi ise yarışmasıyla gündemde.

Aleyna Tilki Yarışması Dikkat Çekti!

Sosyal eğlence olarak tanımlanan bir uygulamada “Ben Aleyna Tilki olursam” isimli bir yarışma başlatıldı. Aleyna Tilki yarışması olarak tanımlanan bu yarışmada katılımcıların Aleyna Tilki’yi taklit etmesi istendi.

Cevapsız Çınlama adlı şarkı ile müzik sektörüne giriş yapan ve 234 milyon dinleme alan Aleyna Tilki, böylece yarışmalara da konu oldu. 14 gün süreceği belirtilen yarışmada, en çok beğenilen paylaşımlar sıralamaya girecek. Bu bakımdan taklidi iyi bir şekilde yapan ve içeriğine mizah katmayı başaran kişiler büyük ödül için de avantaj elde edecek. Aleyna Tilki yarışması için yapılan açıklamalarda sürpriz ödüllerin verileceği belirtildi.

Aleyna Tilki Yarışması İçin Mesaj Yayınlandı!

Yarışma hakkında bilgi alan Aleyna Tilki, yarışması için kayıtsız kalamadı. Şarkıcı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bu konudaki düşüncelerini dile getirdi. Takipçilerine yönelik yaptığı paylaşımda Aleyna Tilki, yarışmasına katılım sağlanabileceğini söyledi. Çekin gönderin diyen genç şarkıcı, bu yarışmaya rahatsız olmadığını da göstermiş oldu. Takipçileri ise şimdiden genç şarkıcının farklı hallerine göre video çekmeye başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler