Ana SayfaKültür ve SanatMüzikAleyna Tilki, uluslararası şarkı yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki, uluslararası şarkı yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek!

Genç yaşına rağmen büyük bir şöhret yakalayan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, uluslararası şarkı yarışmasında Emrah Karaduman ile yaptığı “Cevapsız Çınlama” şarkısıyla ülkemizi temsil edecek. Tilki, mutlu haberi sosyal medya üzerinden duyurdu. Detaylar haberimizde…

Emrah Karaduman ile yaptığı “Cevapsız Çınlama” şarkısıyla bir anda herkes tarafından tanınan genç şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı videolu paylaşım ile ülkemizi uluslararası şarkı yarışmasında temsil edeceğini açıkladı.

İşte Aleyna Tilki’nin Twitter üzerinden yaptığı o paylaşım ve açıklaması…

Güçlü sesi ve yorumu ile dikkat çeken Aleyna Tilki, Emrah Karaduman ile yaptığı “Cevapsız Çınlama” şarkısıyla bir anda herkesin dikkatini eken bir isim haline gelmişken 18 yaşından küçük olmasına rağmen alkollü mekanlarda sahne alması ile çok eleştirilmişti. Tilki, o dönemde yapılan sert eleştiriler nedeni ile sıkıntılı günler yaşamıştı. Magazin gündeminden düşmeyen 16 yaşındaki iddialı şarkıcı, şimdilerde neredeyse her yaptığı ile haber olmayı başarıyor. Tilki, şimdi de uluslararası şarkı yarışmasında ülkemizi temsil edeceğini açıklaması ile gündeme geldi.

Aleyna Tilki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler