Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki Söz ve Müziği Kendisine Ait Şarkısını Heyecanla Bekliyor

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Söz ve Müziği Kendisine Ait Şarkısını Heyecanla Bekliyor

Aleyna Tilki Söz ve Müziği Kendisine Ait Şarkısını Heyecanla Bekliyor

‘Söz ve Müziği Bana Ait Şarkıma Klip Çekmek İçin Sabırsızlanıyorum’

 

Henüz 17 yaşında olan genç popçu, zincirlikuyu Zorlu Center da kendi başına alışveriş yaptı. Yaz başında çıkardığı ‘O Sen Olsan Bari’ parçasıyla büyük ses getiren Aleyna Tilki, hayranlarına müjde verdi! “Bu kez söz ve müziği bana ait bir şarkı hazırladım. Bir an önce klip çekmek için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.

Her yaptığı ayrı bir olay olan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada:

“CAN GÜVENLİĞİM TEHLİKEDE OLDUĞU İÇİN OKUL DEĞİŞTİRİYORUM’

Bir radyo programında konuşan genç şarkıcı Aleyna Tilki, “Neden sürekli okul değiştiriyorsun okulla ilgili bir sorun mu yaşıyorsun?” sorusu üzerine, okulu deşifre olduğu için okulun önünde fanlarının toplandığını, tehdit edildiğini, çok fazla korumayla okula gitmek istemediğinden can güvenliğinin sağlanması için okulunu değiştirmek zorunda kaldığını söyledi. Ünlü olmadan önce kıskanıldığını ve bu yüzden kız gruplarından dayak yediğini söyleyen Tilki “ne yapacaksanız çabuk yapın diyordum kızlar bana takıyordu. Ben onlardan daha kalıplı olduğum halde onlara kıyamıyordum dayak yiyordum” dedi.

Açıklamalarına devam ederek bir yenisini daha ekleyen Tilki : “EUROVISION’ A İHTİYACIM YOK”

“Ülkemi temsil etmek çok isterim ama Eurovision’ da değil” diyen Aleyna Tilki, “Benim şu anda bu platforma ihtiyacım yok, hemde ben tek başıma platforma bağlı olmadan daha kalıcı bir şekilde ülkemi temsil etmek istiyorum’ dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler