Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki nargile içerken yakalandı!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki nargile içerken yakalandı!

Geçen yıldan bu yana 18 yaşından küçük olmasına rağmen alkollü mekanlarda sahne alması ile sık sık gündeme gelen genç şarkıcı Aleyna Tilki, bu defa da tütün kanunu çiğnedi. Aleyna Tilki nargile içerken Kuruçeşme’de görüntülendi.

Geçtiğimiz yıl Emrah Karaduman ile birlikte çıkardığı Cevapsız Çınlama şarkısının ardından hızlı bir yükselişe geçen, ardından 18 yaşından küçük olmasına rağmen alkollü mekanlarda sahne alması ile bir türlü gündemden düşmeyen 16 yaşındaki genç şarkıcı Aleyna Tilki, yine bir yasağı delmesi ile gündeme geldi.

NARGİLE İÇERKEN GÖRÜNTÜLENDİ…

Arkadaşları ile birlikte Kuruçeşme’de bir mekana giden Aleyna Tilki, nargile içerken görüntülendi. 18 yaşından küçük olanların içmesinin yasak olduğu nargileyi içen Tilki, yine eleştirilerin odak noktası haline geldi.

Genç şarkıcının nargile içerken çekilen görüntüsünün sosyal medyada yayınlanmasının ardından sigarayla mücadele eden Prof. Dr. Orhan Kural, “Aleyna Tilki, gençlere kötü örnek oluyor” dedi ve Aleyna Tilki’ye dava açacağını belirtti.

GENÇLERİ ÖZENDİRİYORLAR…

Prof. Dr. Orhan Kural, “Birçok sanatçı sosyal medyada sigaralı fotoğraflarla gençleri özendiriyor. 16 yaşında bir kızcağız nargile içiyor. Gerçekten yazık.” dedi.

Aleyna Tilki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler