Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki, kendisine "hırsız" diyenlere yanıt verdi!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki, kendisine “hırsız” diyenlere yanıt verdi!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, Alman fotoğrafçıya ait fotoğrafları kendisininmiş gibi kullanmasının ortaya çıkmasının ardından kendisini eleştirenlere yanıt verdi. Tilki, “Birine hırsız demek ne kolay. Asıl hırsız, bana hırsız diyenler.” diyerek eleştirileri kabul etmedi. Detaylar haberimizde…

[irp]

Şu sıralar yeni şarkısı ‘Sen Olsan Bari’nin listelerdeki başarısının keyfini süren Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde bir kız arkadaşı ile Etiler Nusret’ten çıkarken habercilerin objektifine takıldı. Tilki, habercilerin Instagram hesabından Alman fotoğrafçının fotoğraflarını kendisinin gibi paylaşması haberleri hakkında yönelttikleri sorulara verdiği yanıt ile şaşırttı.

[irp]

Aleyna Tilki, “Bana hırsız diyenler asıl hırsız”

Aleyna Tilki, konu hakkında yaptığı açıklamada “Ben beğendiğim insanların fotoğraflarını kullanıyorum. Birine hırsız demek ne kolay. Asıl hırsız, bana hırsız diyenler. Çünkü bu dünyadan sevgi, saygı ve merhameti çalıyorlar.” diye konuştu.

[irp]

Kendi fotoğrafları gibi paylaşmıştı

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde Alman fotoğrafçı Frauke Hagen’ın 2015 yılında sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafı, 2016 yılında kendi sosyal medya hesabından kendi fotoğrafıymış gibi paylaşmasının ortaya çıkması ile eleştirilere maruz kalmıştı.

[irp]

İşte o fotoğraflar…

Aleyna Tilki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler