Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki, itirafları ile Hülya Avşar'ı pes ettirdi!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki, itirafları ile Hülya Avşar’ı pes ettirdi!

Programında konuk olarak ağırladığı Aleyna Tilki’nin itirafları karşısında şaşkınlık yaşayan usta sanatçı Hülya Avşar, sonunda pes etti. Avşar kızı, “İmdat kurtarın beni. Soru soramıyorum ya!” diye bağırarak isyan etti. İşte detaylar…

Usta sanatçı Hülya Avşar, her yaptığı ile olay olan genç şarkıcı Aleyna Tilki’yi “Bir Hülya Avşar Sohbeti” isimli programında konuk olarak ağırladı. Avşar, Aleyna Tilki’nin açıklamaları karşısında şoke oldu.

önümüzdeki Cumartesi günü ekranlara gelecek olan Bir Hülya Avşar Sohbeti isimli programa konuk olarak katılarak Hülya Avşar’ın karşısına oturan 16 yaşındaki popüler şarkıcı Aleyna Tilki, birbirinden iddialı açıklamaları ile daha program yayınlanmadan ilgi çekmeyi başardı.

“Kitap yazmak istiyorum, türkü albümü yapmak istiyorum, dünya starı olmak istiyorum.” diyerek iddialı açıklamalarda bulunan Aleyna Tilki’nin karşısında ne yapacağını şaşıran Hülya Avşar, şaşkınlığını gizleyemedi.

Hülya Avşar, Aleyna Tilki’nin “Ben 12 yaşından beri her şeyi yapmak istiyorum.” açıklamasının ardından daha fazla dayanamayan Avşar, “İmdat kurtarın beni. Soru soramıyorum ya!” diye bağırarak isyan bayrağını çekti.

Aleyna Tilki kimdir?

Hülya Avşar kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler