Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki İçin Şok İddialar!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki İçin Şok İddialar!

Cevapsız Çınlama adlı tek bir şarkı ile tüm Türkiye’nin gündeminde yer almayı başaran Aleyna Tilki hakkında oldukça ilginç iddialar gündeme getirildi. Özellikle 27 Mart tarihinde Mevlüt Tezel tarafından yazılan köşe yazısında Aleyna Tilki’nin gerçek sesinin çok kötü olduğunu ve klip ile gerçek ses arasında çok büyük farklar olduğunu söyledi.

Mevlüt Tezel Çok Konuşulacak!

Mevlüt Tezel yazısında özellikle YouTube’da Aleyna Tilki Cevapsız Çınlama gerçek sesi olarak bir videonun yer aldığını ve bu videoda Aleyna Tilki’nin gerçek sesinin ne kadar kötü olduğunun kolay bir şekilde izlenebileceği ifade edildi. Birçok şarkıcının sesiyle dijital ortamda oynandığını belirten Mevlüt Tezel bazı zamanlarda berbat seslerden dahi mükemmel seslerin çıkarılabildiğini ve starların yaratılabildiğini söyledi. Aleyna Tilki için de benzer bir sürecin yaşandığını belirten köşe yazarı Aleyna’nın ne sesini ne de saçlarının orijinal olmadığını fakat böyle bir ismin Türkiye gündeminde yer almasının da anlamsız olduğunu söyledi.

Tüm Türkiye’nin Aleyna Tilki konuşmasının çok kişiye haksızlık olduğunu da söyleyen köşe yazarı kendi güzel sesleri ve besteleriyle var olmaya çalışan şarkıcıların Aleyna Tilki kadar konuşulmadığını fakat müzik dünyasında bu tip kişilerin daha fazla yer alması gerektiğini söyledi. Yapılan bu açıklamalar kısa süre içerisinde sosyal medyada yer bulurken Mevlüt Tezel iddialarına karşı Aleyna Tilki’nin ne yanıt vereceği merak edilmeye başladı. Özellikle köşe yazarının bahsettiği video YouTube üzerinde dahi oldukça dikkat çekmiş durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler