Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki, evlenip çocuk sahibi olmanın hayalini kurmaya başladı

İlgili Postlar

Aleyna Tilki, evlenip çocuk sahibi olmanın hayalini kurmaya başladı

Genç şarkıcın Aleyna Tilki, gelecekle ilgili planlar yapmaya başladı. Verdiği röportajda evlilik hayalleri ile ilgili konuşan Tilki, 25 yaşına geldiğinde evlenip çocuk sahibi olmayı planladığını açıkladı. Detaylar haberimizde…

17 yaşındaki genç şarkıcı Aleyna Tilki, Number1 Türk Fm’de yayınlanan ‘Kadir Çetin ile Numberone Star’ın’ bu haftaki konuğu oldu. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Tilki, gelecek planları ile ilgili konuşurken “25 yaşında evlenip çocuk yapmak istiyorum.” dedi.

Dişiliğimle değil kişiliğimle anılmak istiyorum

Samimi açıklamalar yapan Aleyna Tilki, “Ben dans ederken kot, t-shirt de giysem dişi duruyorum. Bu benim dış görünüşümle ilgili. Yaptığım dans sanatsal da olsa dişi duruyor. Bu benim özelliğim galiba. Bendeki kot bir farklı duruyor, çekici olduğumu düşünmüyorum. Her şeyi masumiyete dönüştürdüğümü düşünüyorum.Hem genç kızım, hem çocuğum, hem asiyim, hem şefkatliyim hepsiyim. Bir insan istediğinde hepsi olabilir bence.” diye konuştu.

Neden okul değiştiriyor?

Aleyna Tilki, “Neden sürekli okul değiştiriyorsun okulla ilgili bir sorun mu yaşıyorsun?” sorusuna yanıt verirken, okulda çabuk deşifre olduğundan dolayı okulun önüne fanlarının toplandığını ve tehdit edildiğini, fazla koruma ile de okula gitmek istemediğinden dolayı sık sık okulunu değiştirmek zorunda kaldığını ifade etti.

Kız gruplarından dayak yiyordum

Tanınmadan önce de okulda kıskanıldığını ifade eden Aleyna Tilki, bu nedenle kız gruplarından dayak yediğini açıklayarak “‘Ne yapacaksanız çabuk yapın diyordum kızlar bana takıyordu. Ben onlardan daha kalıplı olduğum halde onlara kıyamıyordum dayak yiyordum.” dedi.

Aleyna Tilki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler