Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki Ehliyetsiz Araç Kullandı!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Ehliyetsiz Araç Kullandı!

Aleyna Tilki, paylaştığı son videoda kapalı alanda araba kullandığı anları takipçilerine gösterdi. Bu görüntülerde şarkıcının nerede araç sürdüğü net bir şekilde anlaşılamazken, kısa sürede yeni bir tartışma başladı. Sosyal medya üzerinden yapılan tartışmalarda 18 yaşından küçük olan bir kişinin ehliyetsiz bir şekilde araç kullanması eleştirilirken, Aleyna Tilki bu konuda yeniden açıklama yapma gereği duydu.

Otoparkta Sürdüm!

16 yaşında olması nedeniyle bugüne kadar pek çok kez eleştirilerin odağında olan Aleyna Tilki, araç sürme noktasında yanlış anlaşıldığını söylerken, otoparkta araç kullandığını söyledi. Trafiğe kapalı bir alanda araç kullanan sanatçının ehliyetinin olmaması nedeniyle sorumsuz davrandığı da iddia edildi.  Özellikle bu görüntülerin üzerine Seda Sayan’ın sevgilisi Erkan Çelik’in tepkisi dikkat çekti. Paylaşılan görüntülerin bir ihbar olduğunu söyleyen Çelik, şikayette bulunduğunu ifade etti.

Aleyna Tilki yaptığı açıklama ile durumun tehlikeli olmadığını ve sadece boş bir otoparkta araç kullanmayı denediğini söyledi. Bu açıklamalar da tartışmaların noktalanmasına yetmedi. Sosyal medyada da pek çok farklı sitede bu görüntüler üzerinden farklı spekülasyonlar yaratıldı.

Gündemde Kalmayı Başarıyor!

Son dönemlerde şarkı söylediği yerler ve yaptıkları nedeniyle sık sık gündeme gelen şarkıcı, paylaştığı tek bir video ile dahi Türkiye’nin gündeminde yer almayı başardı. Tek bir şarkı ile müzik piyasasına giriş yapan Aleyna, önümüzdeki yıllarda da çok konuşulacak gibi duruyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler