Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki Aşk İddialarına Ne dedi?

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Aşk İddialarına Ne dedi?

Özellikle yaşının küçük olması sebebiyle alkollü mekanlarda yer alması eleştirilen Aleyna Tilki, dün akşam oldukça ilginç bir açıklama yaparak içkili mekandan çıkış yaptı.

Özellikle son haftalarda Aranjör Emrah Karaduman ile bir ilişki yaşadığına dair haberlerin gündemde yer alması üzerine kendisine sorulan soruları yanıtlayan Aleyna Tilki, 17 yaşında olduğunu hatırlatarak şu anda Aleyna Tilki aşk için uygun bir dönemde olmadığını söyledi. Aşka uygun olmadığını ve bitki böcek sevmeye müsait olduğunu söyleyen Aleyna Tilki, yaptığı bu açıklamaları ile birlikte gündemde yer alan haberleri de yalanladı.

Alkol Varsa Aleyna Yok!

Özellikle geçtiğimiz akşam arkadaşlarıyla bir mekanda akşam yemeği için buluşan Aleyna Tilki’nin çıkışta magazin muhabirleri ile yaptığı röportajda oldukça ilginç ifadelerde yer aldı. Aleyna Tilki yaptığı açıklamada, yaşının 17 olduğunu ve özellikle mekanın belirli bir saatten sonra içkili mekan olması sebebiyle burada kalmasının doğru olmayacağını söyledi. Yaşının tutmaması nedeniyle mekandan ayrıldığını da belirten Aleyna Tilki, gündemde yer alan tüm eleştiriler sonrasında hareketlerine daha fazla dikkat ettiğini de göstermiş oldu.

Dünya Starı Olacak Mı?

Aleyna Tilki kendisine hatırlatılan dünya starı sözleri için de açıklama yaparken, özellikle bu konuda büyük bir hedefinin olduğunu ve dünya starı olmak için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi. Özellikle Aleyna Tilki tarafından yapılan açıklamalarda dünya starı ifadelerinin kullanılması, kısa süre içerisinde genç şarkıcının sosyal medyada konuşulmasına neden olmuştu. Açıklamalarında bu sefer daha temkinli konuşan Aleyna Tilki, dünya starı olmanın kendisi için büyük bir hedef olduğunu belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler