Ana SayfaDedikoduAjda Pekkan'ın zor anları... Başını kapıya fena çarptı!

İlgili Postlar

Ajda Pekkan’ın zor anları… Başını kapıya fena çarptı!

Etiler’de bir restoranda arkadaşları ile yemek yiyen ünlü sanatçı Ajda Pekkan, mekan çıkışı zor anlar yaşadı. Ayakta durmakta güçlük çektiği dikkat çeken Pekkan, araca binerken başını kapının üstüne çarptı. Ünlü sanatçının araca bindikten sonra başını tutmaya devam ettiği görüldü. İşte detaylar…

Önceki akşam Etiler’de bulunan bir restoranda arkadaş grubu ile yemek yiyen güzel sanatçı Ajda Pekkan mekan çıkışı basın mensuplarının objektifine takıldı. Mekandan çıkarken keyifsiz olduğu gözlenen sanatçı düşme tehlikesi atlatırken görevlilerin yardımı ile aracına binmeye çalışırken bu defa da başını aracın kapısının üstüne kötü şekilde çarptı.

Geçtiğimiz günlerde yakın dostu Ayşe Ersayın’ın hayatını kaybetmesi ile büyük üzüntü yaşayan Ajda Pekkan’ın keyifsiz olduğu dikkat çekti.

Aracın kapısının açılmasıyla yeniden görüntülenen Ajda Pekkan’ın hala daha başını tuttuğu görüldü. Başını aracın kapısının üst kısmına kötü şekilde ve sertçe çarpan Ajda Pekkan’ın canının yandığı yüzünden de belli oluyordu.

Yılların eskitemediği usta sanatçı Ajda Pekkan, geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı Ayşe Ersayın’ın hayatını kaybetmesiyle sarsıntı yaşadı.

Ajda Pekkan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler