Ana SayfaÜnlülerAjda Pekkan'a 3 Milyon TL'lik Reklam Teklifi !

İlgili Postlar

Ajda Pekkan’a 3 Milyon TL’lik Reklam Teklifi !

Ajda Pekkan bugüne kadar çok fazla reklamlarda yer almazken giyim firması tarafından yapılan yeni teklif oldukça dikkat çekti. Ajda Pekkan’ın tanıtım yüzü olmasını isteyen giyim firması özellikle iletişime geçtikten sonra sanatçının isteksiz olduğunu görerek teklifini arttırdı.

Teklif Artınca, Pekkan’ın Kararı Değişti

Başlangıçta herhangi bir reklam projesinde yer almak istemediğini söyleyen Ajda Pekkan’ın firmanın 3 milyon TL teklif etmesiyle birlikte bu teklifi değerlendirebileceğini söyledi ve teklife sıcak baktığını belirtildi.

Ajda Pekkan için sunulan bu teklif oldukça yüksek bir rakam olarak kısa sürede gündem yaratırken önümüzdeki günlerde bu konuda kesin bir anlaşmanın yapılması bekleniyor. Daha önce Twist tarafından Ajda Pekkan teklif yapıldığı öğrenilmiş ve bu teklif Ajda Pekkan tarafından reddedilmişti. Yeni teklifte ise 800 bin dolarlık bir ücretin gelmesi Ajda Pekkan’ın aklını oldukça karıştırmış gibi duruyor. Reklam çalışmalarının başlaması adına Ajda Pekkan’dan haber bekleyen giyim firması sanatçının teklifi onaylaması ile birlikte bu konuda reklam projeleri başlayacak.

Önümüzdeki Günlerde Duyurulabilir

Daha önce de bir marka ile anlaşma yapan Ajda Pekkan, 1 milyon TL alarak bu konuda en çok konuşulan isimlerden birisi olmuştu. Fakat 3 milyon TL’lik yeni reklamı antlaşmasının yapılması reklam sektörü için oldukça rekor sayılabilecek bir ücretin ödenmesini sağlayacak. Önümüzdeki günlerde bu konuda kesin açıklamalar yapılabilir. Özellikle ücretin artması ile birlikte bu konuda anlaşmanın yapılacağına kesin gözüyle bakılmaya başlanırken, reklam anlaşması ile birlikte Ajda Pekkan TV’lere gelecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler