Ana SayfaDizilerAhu Yağtu Dizi Ekibiyle Eğlencede

İlgili Postlar

Ahu Yağtu Dizi Ekibiyle Eğlencede

Paramparça’nın sevilen oyuncularından olan Ahu Yağtu dizi ekibiyle önceki akşam  Asyalı Asmalımescit’te eğlendi. Tolga Tekin ve Ayhan Bozkurt gibi Paramparça dizisinde oynayan diğer oyuncular ile bir araya gelerek keyifli bir gece yaşayan Ahu Yağtu geç saatlere kadar mekânda eğlendi. Eğlenmek için bir araya gelen üç isimden ilk olarak ayrılan isim Ahu Yağtu olurken basın ile küçük bir röportaj yapan Ahu Yağtu yeni projeler ve aşk hayatı ile ilgili de önemli açıklamalar yaptı.

Ahu Yağtu Paramparça’yı Değerlendirdi

Paramparça’nın kendi kariyeri için çok önemli bir proje olduğunu söyleyen başarılı oyuncu özellikle yeni proje noktasında şu an için beklemede olduğunu be gelecek projeleri değerlendireceğini söyledi. Özellikle Ayhan Bozkurt ile son dönemlerde adı aşk dedikodularına karışan Ahu Yağtu bu konu hakkında açıklama yapmaktan çekinmezken yanlış ellerini yazıldığını ve bu konuda basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Dizi projesinde sona ermesi sonrasında kısa bir dinlenme zamanını ayırdığın da belirten başarılı oyuncu kısa bir süre dinleneceğini söyledi. Ahu Yağtu’nun ardından mekândan ayrılan Tolga Tekin dizi projesi ile ilgili açıklama yaparken uzun zamandan beri çok keyifli bir proje içerisinde yer aldığını ve kısa bir dinlenmenin ardından yeni projelerde yer almaya devam edeceğini söyledi. Özellikle Ankara’da bulunan annesine uzun zamandan beri görmediğini ve bu nedenle Ankara’ya gitmek istediğini söyleyen başarılı oyuncu farklı projelerin mesajını da yaptığımı açıklamalarıyla vermiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler