Ana SayfaDedikoduAhu Yağtu, Cansu Dere'yi tebrik etti

İlgili Postlar

Ahu Yağtu, Cansu Dere’yi tebrik etti

Eskiden yakın arkadaş olan Ahu Yağtu ve Cansu Dere ikilisinin arasının, Cem Yılmaz’ın Cansu Dere’yi Ahu Yağtu ile aldatmasından sonra bozulmasının ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. Ahu Yağtu, ödül alan eski arkadaşı Cansu Dere’yi tebrik etti. Detaylar haberimizde…

Cansu Dere, 2016 yılında başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkeklerinin ve yılın kadınının seçildiği, Volkswagen Arena’da gerçekleşen GQ Türkiye’de ödül aldı.

Gecenin en dikkat çeken olayı ise, Cem Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu, eski sevgilileri Cansu Dere ve Ayşe Hatun Önal da törene katılmıştı.

Göz göze gelmediler

Aynı ödül töreninde denk gelen dörtlü, birbirlerine yakın bölümlerde oturdular fakat göz göze gelmediler. Cansu Dere, ödülünü aldıktan sonra yakın arkadaşları ile vakit geçirdi ve bir saat sonra partiden ayrıldı. Ayşe Hatun Önal, partinin başında ayrılırken, Ahu Yağtu ise parti bitiminden ayrıldı.

Geçen yıl ünlü komedyen Cem Yılmaz ile olan evliliğini sonlandıran Ahu Yağtu geceye yalnız katılırken, habercilerin sorularını da yanıtladı. Yağtu, eski eşi Cem Yılmaz’ın eski sevgilisi Cansu Dere’nin ödül alması ile ilgili gelen sorulara “Kendisini tebrik etmek lazım, ne güzel.” diye yanıt verdi.

Cansu Dere ve Ahu Yağtu, eskiden yakın arkadaşlardı. Cem Yılmaz, Cansu Dere ile aşk yaşıyordu. Ancak, Dere’yi Ahu Yağtu ile aldatınca hem aşkları sona erdi, hem de iki yakın arkadaş olan Ahu Yağtu ve Cansu Dere arkadaşlığı son erdi. Ahu Yağtu ile evlenen Cem Yılmaz, evliliğinde mutlu olamadı ve geçtiğimiz yıl boşandılar. Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu çiftinin bu evliliklerinde dünyaya gelen bir oğulları var. Yılmaz ve Yağtu, zaman zaman oğulları için bir araya geliyor.

Cansu Dere kimdir?

Ahu Yağtu kimdir?

Cem Yılmaz kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler