Ana SayfaÜnlülerAhmet Mekin Eskileri Özlüyor

İlgili Postlar

Ahmet Mekin Eskileri Özlüyor

Yeşilçam’ın unutulmaz aktörlerinden birisi olan Ahmet Mekin, 85 yaşında olmasına rağmen hala yeni dizi ve filmlerde rol almayı umut ediyor. Özellikle gençlik yıllarında ekranların en çok sevilen isimlerinden birisi olan Ahmet Mekin, verdiği özel röportajda bugünkü durumu değerlendirdi.

Ahmet Mekin yaptığı açıklamada eski yıllardaki film ve sinema sektörünün çok özlediğini söylerken günümüzde sinema sektörünün istenilen seviyede olamadığını belirtti. Şefkatli Jön olarak tanınan ve özellikle sinemanın yıldız isimlerinden birisi olan Ahmet Mekin, magazin dünyasından uzak bir yaşam sürüyor.

Röportajı Dikkat Çekti

Verdiği röportajda özellikle eski günleri çok özlediğini söyleyerek düşüncelerini dile getiren Ahmet Mekin, vatandaşların kendisini tanımasından dolayı da oldukça mutlu durumda. Kentte gezinirken vatandaşların kendisini gördüğünü ve tanıdığını söyleyen Ahmet Mekin, bu durumdan dolayı çok sevinç duyduğunu ifade etti.

Kendisini tanıyan ve seven kişilerin isteklerini hiçbir zaman kırmadığını belirten Ahmet Mekin, bir sanatçının tüm bu durumlara karşı nasıl davranması gerektiğini bilmesi gerektiğini söyledi. Türkiye’deki şu anda çekilen dizi ve filmleri de değerlendiren Ahmet Mekin dizi ve filmlerin gereksiz yere uzatıldığını ve diyalogları olmadan sadece bakışmalar ile film ve dizilerin çekilmeye çalışıldığını açıkladı.

Özellikle Yeşilçam zamanında imkanların çok kısıtlı olmasına rağmen çok önemli çalışmaların ve projelerin ortaya çıktığını söyleyen Ahmet Mekin, bugünkü duruma özellikle ekonomik açıdan bir eleştiri getirdi. Ahmet Mekin yaptığı röportaj ile dikkat çekmeyi başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler