Ana SayfaDedikoduAdriana Lima Yazar Metin Hara ile Yakalandı!

İlgili Postlar

Adriana Lima Yazar Metin Hara ile Yakalandı!

Ünlü model Adriana Lima yazar Metin Hara ile önce İstanbul Atatürk Havalimanında sonra da Bodrum’da, çok samimi aşk pozlarıyla yakalandı.

Brezilyalı model Adriana Lima ile yazar Metin Hara, dün Atatürk Havalimanı CIP Lounge’da dudak dudağa yakalandı. Yurt dışında katıldığı bir festivalden İstanbul’a gelen Lima, Metin Hara ile buluştu. Lima ve Hara çifti buradan Bodrum’a geçti. İkili; Bodrum’da, uçaktan indikten sonra da el ele ve çok samimi bir şekilde kameralarca görüntülendi. Adriana Lima’nın, Milas-Bodrum Havalimanında yolcularla birlikte çıkıp, VIP bölümünü tercih etmediği de gözlerden kaçmadı ve merak uyandırdı.

Adriana Lima, geçtiğimiz ay Los Angeles Havalimanında, Türk yazar Metin Hara ve yazarın kitabıyla basına poz vermişti. Bu kez de dün; tatil için geldikleri Bodrum-Milas Havalimanında, Metin Hara ile el ele yürürken gazetecilerin kendilerini görüntülemesinden çekinmedi. Ünlü model ile Metin Hara, el ele yürüyerek kendilerini bekleyen otomobile bindi ve kalacakları otele geçtiler.

Adriana Lima Bodrum’da Trafik Canavarı Oldu!

Adriana Lima ve sevgilisi Metin Hara’nın; geçtiğimiz gün Muğla’da, Milas-Bodrum Havalimanından bindikleri özel otomobille, adeta trafik canavarı gibi olduğu bildirildi. Bodrum’da konaklayacakları otele giderken basın mensupları tarafından takip edildiklerini anlayınca, hem hız limitlerini aştıkları hem de kırmızı ışıkta geçtikleri eklendi. 1 saat 45 dakika boyunca, basın mensuplarını peşlerinde kovalayan çiftin, trafiği kabusa çevirdiği ve gazetecilerin kaza yapmasına neden olduğu da açıklandı. Sevgililer; Bodrum şehir merkezine girince, gazeteciler tarafından takip edildiklerine sinirlendi.Ünlü çiftin, Bodrum mahallelerinde şoföre talimat verdikleri ve beş tur attıkları ifade edildi. Yalıkavak yolunda; basın mensuplarını atlatmak uğruna, kırmızı ışıkta geçen ünlülerin, 140 km hız yaptıkları da tespit edildi. Bu kovalama esnasında iki aracın, gazetecilerin araçları arasına girdiği ve tehlikeye yol açtığı bildirildi. Lima ve Hara çiftinin; akşam saatlerinde Dereköy Mahallesi’nde, içerisinde tarihi değirmen olan otele giriş yaptıkları söylendi. Otel çalışanlarının, ikilinin görüntülerini almaya çalışan gazetecileri engellendiği de beyan edildi.

Adriana Lima Yazar Metin Hara ile Maviliklere Yelken Açıyor!

Sözcü gazetesinden alınan habere göre İstanbul’a gelip Metin Hara ile buluşan Adriana Lima’nın, Türkiye’ye neden geldiği ile ilgili bilgi verilmedi. Güzel modelin, yazar Hara ile birlikte iki gün Bodrum’da tatil yapacağı, sonrasında da Gökova Körfezi ve Yunan Adalarında güzel bir deniz turu yapmayı planladıkları öğrenildi.

Metin Hara Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler