Ana SayfaDünyaAdriana Lima, sevgilisi Metin Hara ile dalga geçen takipçisine ayarı verdi

İlgili Postlar

Adriana Lima, sevgilisi Metin Hara ile dalga geçen takipçisine ayarı verdi

Metin Hara ile aşk yaşayan dünyaca ünlü model Adriana Lima, sosyal medyadan sevgilisiyle alay eden takipçisine ayarı verdi. Lima, “Sevgilin 19 yaşında görünüyor” diyen takipçisine “Aynı yaştayız” diyerek tepki gösterdi. İşte detaylar…

[irp]

Adriana Lima ve Metin Hara aşkı tam gaz devam ediyor

Dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima, yaz başında Türk kişisel gelişim danışmanı ve yazar Metin Hara ile aşk yaşamaya başlamıştı. Herkes, bu aşkın reklam olduğunu ve Lima’nın memleketine dönmesi ile son bulacağını düşünse de tam tersi oldu. Adriana Lima ve Metin Hara tam gaz devam ediyor.

[irp]

En mutlu olan gülüşüm seninle sonsuza kadar

Güzelliği ile büyüleyen Adriana Lima, sosyal medya hesabından sevgilisi Metin Hara’yı yanağından öperken çekilmiş olan bir fotoğrafını paylaştı. Lima, paylaşımına “Bir kez daha beni en mutlu yaptın. En mutlu olan gülüşüm seninle sonsuza kadar.” notu ile paylaştı.

[irp]

Adriana Lima, sevgilisi Metin Hara’ya yine laf söyletmedi

Adriana Lima’nın bu paylaşımın altına, bir sosyal medya kullanıcısı Metin Hara ile alay eder tarzda “Sevgilin 19 yaşında görünüyor.” diye yorum yaptı. Lima, her zaman olduğu gibi sevgilisi Metin Hara’ya toz kondurmadı ve “takipçisinin yorumuna “Aynı yaştayız” diye soğuk bir yanıt verdi. Halbuki, Metin Hara 35, Adriana Lima ise 36 yaşında.

[irp]

İlk başlarda bir reklam aşkı olduğu iddia edilen Metin Hara ve Adriana Lima aşkı, soluksuz devam ediyor.

Metin Hara kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler