Ana SayfaÜnlülerAdriana Lima Türk Oyuncu İle Ringe Çıktı

İlgili Postlar

Adriana Lima Türk Oyuncu İle Ringe Çıktı

Adriana Lima Türk Oyuncu İle  Ringe Çıktı . Dünyanın en güzel top modellerinden biri olan  Adriana Lima, aynı markanın yüzü olduğu Melisa Şenolsun ile buluştu. New York Moda Haftası’nda Türkiye’yi temsil eden güzel  oyuncu Melisa Şenolsun, Adriana Lima ile ringe çıkıp boks antrenmanı yaptı iki güzel  hünerlerini sergiledi,  ancak Lima bu sırada görüntü alınmasını istemedi.

Adriana Lima Türk Oyuncu İle Ringe Çıktı

ADRİANA LİMA İLE BOX İÇİN HAZIRIM

New York Moda Haftası’ndaki  defilelere boks yaparak hazırlanan Adriana Lima’ya Melisa Şenolsun da eşlik etti. Dünyanın en prestijli moda etkinliklerinin başında yer alan New York Moda Haftası’na defileleri izlemek için katılan  Melisa Şenolsun, Maybelline markasının  global marka yüzü olan Adriana Lima ile bir araya gelerek eğlenceli dakikalar yaşadı. İki güzel, New York’ta boks ringinde buluştu. Lima ve Şenolsun, boks yaparken birbirinden renkli pozlar verdi. 

Melisa Şenolsun sosyal medya hesabından ringde yalnız bir fotoğrafını paylaşarak ” Ready to box with Adriana Lima/Adriana lima ile box için hazırıım ” yazdı .adriana lima melisa şenol

MODANIN KALBİNİN ATTIĞI YERDEYİM

Şenolsun, antrenmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. “Modanın kalbinin attığı yerdeydim ve gerçekten de bu inanılmaz bir histi” diyen Şenolsun, şunları söyledi:

“Dünyaca ünlü tasarımcıların yer aldığı defilelerde ve sahne arkasında o heyecanı birebir yaşayabilmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Adriana Lima ile bir araya geldiğim dakikaları da hiçbir zaman unutmayacağım. Uzun zamandır boks yapan Adriana Lima ile ringde buluşmak inanılmazdı. Ondan birkaç hareket öğrendiğimi de söyleyebilirim. Beraber boks yaptık ve kısa bir sohbet ettik”

NEW YORK  MODA  HAFTASININ SEMPATİK GÜZELİ

Melisa Şenolsun sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapmayıda ihmal etmedi.Şenolsun, birbirinden etkileyici defilelere de katılma fırsatı yaşadı. Jonathan Simkhai defilesine, Public School defilesine katılan genç oyuncu; güzelliği ve sempatik tavırlarıyla  New York Moda Haftası’nın dikkat çeken güzelleri arasında yer almayı başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler