Ana SayfaDizilerAdını Sen Koy Dizisi Yakında Başlıyor!

İlgili Postlar

Adını Sen Koy Dizisi Yakında Başlıyor!

Adını Sen Koy Dizisi yeni sezon bölümleriyle yakında Star TV’de başlayacak.Hayranlarının da sabırsızlıkla beklediği dizi filmin yeni bölümleri için geri sayım başlamış bulunuyor. Gündüz kuşağının sevilen dizisi Adını Sen Koy, 181. Bölümüyle haftaya ekranlara merhaba diyecek.

Hazal Subaşı Kimdir?

Adını Sen Koy Dizisi Aynı Günlerde ve Saatinde Yayınlanacak

Geçtiğimiz sezon, TRT 1 ekranlarında gündüz kuşağında yayınlanan Adını Sen Koy dizisi yüksek reyting almıştı. Geçen ay, Star TV’ye transfer olan dizi film, yine hafta içi aynı saatinde yayınlanacak.

Karamel Yapım tarafından çekimleri gerçekleştirilen fenomen dizi, yeni sezon bölümlerinden oluşan fragmanlarıyla da büyük ilgi gördü. Başrollerinde Erkan Meriç, Hazal Subaşı, Yaprak Durmaz ve Aykut İğdeli’nin bulunduğu dizi filmin, yönetmenliğini Fulya Yavuzoğlu ve Mahir Aktaş üstlendi. 25 Eylül Pazartesi günü saat 17.15’te ekranlara gelecek dizi film; 181. bölümüyle, yeni oyuncuları ve rolleriyle acaba nasıl olacak? Merak ediliyor.

[irp] Erkan Meriç Kimdir?

Ömer ve Zehra’nın Aşkı Tüm Engelleri Aşacak mı?

Yeni sezonunda, Ömer (Erkan Meriç) ve Zehra’nın (Hazal Subaşı) formalite evlilikleri gerçeğe dönüşüyor. Zıt kutuplar, artık ortak bir noktada buluşmaya hazırlanıyor. Zehra, Ömer’e olan kırgınlıklarını tamamen unutup aşka yelken açacak mı? Ömer, Zehra’yı babasından isteyecek mi? Sorularının cevapları sabırsızlıkla bekleniyor.

Adını Sen Koy Dizisi Yeni Sezon Fragmanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler