Ana SayfaDizilerAdını Sen Koy Dizisi Başka Kanala Transfer Oldu!

İlgili Postlar

Adını Sen Koy Dizisi Başka Kanala Transfer Oldu!

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Adını Sen Koy, yeni yayın döneminde artık TRT ekranlarında olmayacak. TRT 1’in gündüz kuşağının reyting rekortmeni olan dizisi, 180. Bölümüyle yaptığı, heyecanlı sezon finalinden sonra yeni bölümleriyle, transfer olduğu kanalda hayranlarıyla buluşacak.

TRT1’in vazgeçilmez dizi filmi Adını Sen Koy; 26 Mayıs Cuma günü, heyecanlı bitiş sahnesiyle sezon finali yapmış ve ekranlara beklenilenden erken veda etmişti. Yeni bölümleriyle sabırsızlıkla beklenen dizinin, TRT 1 ekranlarında aynı saatinde yayınlanmakta olan tekrar bölümleri bile halen yüksek reyting almaya devam ediyor.

Adını Sen Koy Dizisi Hangi Kanala Transfer Oldu?

Karamel Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Erkan Meriç ve Hazal Subaşı’nın paylaştığı Adını Sen Koy dizisi, yeni bölümleriyle Star TV’de yayınlanmaya başlayacak. Gündüz kuşağının en çok beğenilen dizisi 181. Bölümü itibariyle artık Star’da izlenmeye devam edilecek. Dizinin başka kanala transfer olacağı geçen hafta da gündeme gelmişti fakat netleşmemişti. Acaba, TRT’de dizinin alternatifi olarak nasıl bir program olacak merak konusu?

Dizinin Yeni Bölümleri İçin Çekimler Başlıyor!

Fenomen diziyi ve sevilen oyuncularını, dizinin hayranları yeniden ekranlarda görmek için sabırsızlanıyor. Sosyal medyada da dizinin başrol oyuncuları kısa sürede çok popüler isimlerden oldular. Zehra ve Ömer’in aşkını konu alan dizinin Star TV’de yayınlanacak yeni bölümleri için henüz yayın tarihi belli olmadı. Dizinin yeni bölümlerinin çekimleri ise 1 hafta sonra başlıyor. Yeni bölümüyle çok merak edilen dizide acaba Ömer ve Zehra’yı neler bekleyecek?

Erkan Meriç Kimdir?

Hazal Subaşı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler