Ana SayfaDizilerAdı Efsane Yeni Bölümüyle u Akşam Ekranlarda

İlgili Postlar

Adı Efsane Yeni Bölümüyle u Akşam Ekranlarda

Adı Efsane bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Özellikle geçtiğimiz son bölümde yaşanan olaylar izleyenler tarafından oldukça üzücü bir şekilde değerlendirilirken, babasının sert sözleri nedeniyle Melis’ten ayrılan Hakan’ın aşk acısı yaşadığı yeni bölüm fragmanı ile gösterildi.

Adı Efsane’de Neler Olacak?

Özellikle Tarık’ın kendisine kızıyla olamayacağını söylemesi üzerine istemese de Melis’ten ayrılmak zorunda kalan Hakan, bu gelişme üzerine aşkı ile Tarık arasında kaldı. Melis’e her ne kadar ayrıldıklarını söylese de onu çok seven ve hala unutamadığı görülen Hakan, son bölüm fragmanında gözaltında olarak karşımıza çıkıyor.

Kendisini ziyarete gelen Melis’e bağırıp çağırarak ayrıldıklarını anlatmaya çalışan Hakan, Melis’in söylediği her sözü ile yeniden ona vuruluyor. Paylaşılan fragman ile birlikte yeni bölümde yaşanacak olaylar hakkında bilgiler izleyenlere gösterilirken, Adı Efsane bu akşam yine çok konuşulacak bir bölümüyle ekranlara gelecek.

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olan Adı Efsane’de yeni bölümde farklı gelişmelerin yaşanması da bekleniyor. Özellikle Bahar ile Tarık arasında yaşanamayan aşkta farklı gelişmelerin yaşanması ve Bahar’ın Tarık’a karşı bir adım atması da beklentiler arasında yer alıyor.

Hakan Takımdan ayrılacak!

Yeni bölümde özellikle Hakan’ın takımdan ayrılma ihtimali üzerine vurgu yapılıyor. Melis’ten olabildiğince uzak kalabilmek adına çabalayan Hakan, hem Tarık’tan intikam almak hem de ona yakın olmamak için takımdan ayrılmayı düşünüyor. Bu kararı almasının ardından ise devreye Hakan’ın arkadaşları giriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler