Ana SayfaDizilerAdı Efsane 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Adı Efsane 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kanal D’de Cumartesi akşamları yayınlanmaya başlayan Adı Efsane 4. bölümü ile ekranlara geldi. Yeni bölümün ardından Adı Efsane 5. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Geçtiğimiz cumartesi akşamı yayınlanan yeni bölümde olaylar giderek derinleşti ve hikayenin daha net bir şekilde öğrenildi. Özellikle Tarık hayatını yeniden yoluna koymaya çalışsa da yaşanan olayların ona bu şansı vermedi.

Kızına büyük bir söz veren ve baba kız gecesine onunla birlikte gideceğini söyleyen Tarık, yaşadığı bir sokak kavgası sonrasında bıçaklanması ile hastaneye gitmek zorunda kaldı. İnadına rağmen gecenin düzenleneceği salonun kapısında bayılarak düşen Tarık, bu yaşanan olay sonrasında kızına verdiği sözü tutamadı.

Kızları Sırtını Çeviriyor!

Yaşanan bu durum küçük kızının da kendisine karşı tepki göstermesine neden oldu. Zeynep tüm konuşulanlara ve söylenenlere inat babasına her zaman inanarak destek verse de son yaşanan olayda ablası Melis’in çok üzülmesi Zeynep’in de artık karar değiştirmesine neden oldu. Bu durum en çok Seçil’i sevindirdi. Tarık’a karşı geçmişten gelen bir siniri bulunan ve ona aşık olmasına rağmen kardeşiyle evlenmesini bir türlü kabullenemeyen Seçil, tüm yılların intikamını çocuklarına alarak gösteriyor.

Yayınlanan yeni bölümde öğrenciler ile Tarık arasındaki buzların da eridiği görülürken özel hayatındaki sorunlar onun koçluk yapmasına engel oluyor. Aynı zamanda Tarık’ın sık sık krizi geçirdiğini öğrenen Bahar da artık onun okulda olmasını ve koç olarak görev almasını istemez. Bu konuda resmi girişimlerde bulunan Bahar, Tarık’ı yeniden karşısına alır.

Adı Efsane 5. Bölüm Fragmanı Dikkat Çekti! 

Yeni dizinin yayınlanan fragmanı oldukça merak uyandırdı. Adı Efsane 5. Bölüm Fragmanı ise şöyle;

https://www.youtube.com/watch?v=V8r2vkV6X7M

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler