Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın düğünü ne zaman başlayacak, kaç gün sürecek?

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın düğünü ne zaman başlayacak, kaç gün sürecek?

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın düğününe az zaman kaldı. Merakla beklenen düğün hakkında detaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Peki büyük düğün ne zaman başlayacak, kaç gün sürecek? İşte yılın düğünü hakkında merak edilen detaylar…

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı’nın yılın düğünü olarak kabul edilen, merakla beklenen düğününden detaylar ortaya çıkmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Mikonos adasında düzenlediği bekarlığa veda partisi ile günlerce magazin gündeminden bir an olsun düşmeyen Şeyma Subaşı, şimdilerde düğün hazırlıkları yapıyor.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın düğünü 15 Eylül cuma günü başlayacak, cumartesi günü düğün yemeği ve sonrasında Ilıcalı’nın kapattığı dünyaca ünlü Byblos Hotel’in diskosunda yapılacak after party ile devam edecek, pazar günü yapılacak brunch ile son bulacak.

Düğünün detaylarını Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt yazdı. İşte o yazı…

“Yıllardır kızının babası Acun Ilıcalı ile vuslata ereceği günü bekleyen Şeyma Subaşı’nın muradına ermesine kısa bir zaman kaldı. Ex Brezilyalı gelinimiz Martha Graeff’in de katıldığı bekarlığa veda partisini Mikonos’ta yapan Subaşı’nın, Ilıcalı ile St. Tropez’de evleneceğini bu köşeden öğrenmiştiniz. Bettina Machler’in organizasyonuyla 15 Eylül Cuma başlayacak düğün, cumartesi gecesi düğün yemeği ve after party ile devam edecek. Pazar günü de brunch’la sona erecek. Bu arada üçüncü kez damat olmaya hazırlanan Ilıcalı, kesenin ağzını iyice açmış ve after party için dünyaca ünlü Byblos Hotel’in diskosunu kapatmış. Geç ve güç de olsa muradına erecek olan çift, umarım ömür boyu mutlu olur.”

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın aylardır hazırlığını yaptığı, Şeyma Subaşı’nın yıllarca beklediği yılın düğünü olarak kabul edilen düğüne sayılı günler kaldı. Magazin dünyası, Ilıcalı ve Subaşı çiftinin düğününü merakla bekliyor.

Acun Ilıcalı kimdir?

Şeyma Subaşı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler