Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı Ve Şeyma Subaşı Evleniyor!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Ve Şeyma Subaşı Evleniyor!

Uzun zamandan beri Şeyma Subaşı ile ilişki içerisinde olduğu bilinen Acun Ilıcalı’nın evlilik kararı aldığı belirtildi. Geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamalarda evlilik kararının alındığı net bir şekilde paylaşılırken, bu haberler üzerine Acun Ilıcalı’dan herhangi bir açıklama gelmemişti. Fakat yapılan son paylaşımlar ile birlikte Acun Ilıcalı da evleneceklerini net bir şekilde açıkladı.

Düğün Eylül’de

İki ismin Eylül ayında dünya evine gireceği belirtildi. Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımlar ile birlikte takipçilerine evlilik müjdesini veren Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, yaptıkları bu paylaşımların ardından sevenlerinden büyük bir destek gördü. Şeyma Subaşı yaptığı paylaşımda özellikle büyük aşkın olduğu yerde her zaman mucizeler vardır notunu düşmesi de iki ismin birbirine oldukça tutkulu bir aşk beslediğini de gösterdi.

TV8’de yayınlanan Survivor programı için uzun zamandan beri Dominik’te yer alan iki isim, sürekli paylaştıkları fotoğraflar ile gündeme geliyor. Özellikle Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile birlikte oynadığı oyunların fotoğraflarını paylaşarak ne kadar etkin ve eğlenceli bir dönem yaşadıklarını da göstermişti.

Acun Ilıcalı’nın Evlilik Hayatı

Daha önce 1988 yılında Seda Başbuğ ile evlenen Acun Ilıcalı, 1993 yılında evliliğini bitirmişti. Özellikle bu evliliğinden 1999 yılında Banu Ilıcalı doğarken, Acun Ilıcalı ilk çocuk sevgisini de bu evliliği ile yaşamıştı. 2003 yılında Zeynep Yılmaz ile evlenen Acun Ilıcalı, evlilikte iki defa şansına değerlendirirken Yasemin ve Leyla adlarında iki kız çocuğu daha olmuştu. Özellikle 2010 yılından sonra Şeyma Subaşı ile ilişki yaşadığı iddia edilen Acun Ilıcalı’nın evlilik dışı ilişkisi ile Melis adındaki Bir kıza daha oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler