Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı ilk defa düğünü hakkında açıklama yaptı

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı ilk defa düğünü hakkında açıklama yaptı

Magazin dünyasında son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Acu Ilıcalı ve Şeyma Subaşı birlikte görüntülendi. Düğün hakkında hiç konuşmayan Ilıcalı, ilk kez düğün ile ilgili bilgi verdi. İşte detaylar…

Eylül ayında düğün yapacak olan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın düğün hazırlıkları devam ederken, düğünün detayları merak ediliyor. Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde arkadaşları ile birlikte Mikonos’ta yaptığı günlerce süren bekarlığa veda partisi hakkında “20 kız arkadaşımla bir araya geldik çok eğlendiğimiz bir parti oldu.” diye konuştu.

Düğün hazırlıkları içinde olan Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı çifti, önceki akşam bir mekandan birlikte çıkarken habercilerin objektifine takıldı. Çift, basın mensuplarının düğün hakkındaki sorularını geri çevirmedi.

Düğünü ile ilgili ilk kez konuşan Acun Ilıcalı “Kısmet” dedi, Şeyma Subaşı kahkahalar attı. Sözlerine devam eden Ilıcalı, çıkan haberler ile ilgili konuya da değinerek “Düğün yurt dışında olacak 3 gün 3 gece olacağı yönünde çıkan haberler doğru değil.” dedi. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın keyifleri yerindeydi.

Acun Ilıcalı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler