Ana SayfaDedikodu71 yaşında olan Ajda Pekkan, anne olmak için doktorların kapısını çaldı

İlgili Postlar

71 yaşında olan Ajda Pekkan, anne olmak için doktorların kapısını çaldı

Ajda Pekkan, 71 yaşında anne olmak için doktorların kapısını çaldığını açıkladı. Pekkan için umut ışığı, 72 yaşındaki Hintli bir bayanın anne olması ile birlikte yandı. Ünlü sanatçı, şimdi doktorlara danışmaya başladı. Detaylar haberimizde…

Yılların eskitemediği 71 yaşındaki usta sanatçı Ajda Pekkan, anne olmak için kolları sıvadı. Geçtiğimiz günlerde anne olmak istediğini açıklayan Pekkan, çocuk özlemini gidermek için doktorlara danışmaya başladı.

Çocuk sahibi olmak istediğini açıklamasının ardından Twitter’de en çok konuşulanlar arasına giren Ajda Pekkan, Hindistan’da 72 yaşında anne olan bir kadının haberini alınca umutlandı. 72 yaşındaki Daljinder Kaur isimli Hintli bayan, üçüncü tüp bebek denemesinde hamile kaldı. Geçen ay da bebeğini kucağına aldı.

Usta sanatçı, Ocak ayında bebeklerini kucaklarına alan şarkıcı Gülşen ve Ozan Çolakoğlu’nun bebeklerini görmeye gitti. Anne ve baba olmanın tadını çıkaran çiftin bebekleri Azur Benan’la keyifli dakikalar geçirdi. Bu anlar, Ajda Pekkan’ın çocuk özlemini iyice ortaya çıkardı. Bu ziyaretin sonrasında Hintli bayanın 72 yaşında anne olduğu haberini okuması ile birlikte harekete geçti.

Ajda Pekkan, 72 yaşında anne olan Hintli bayanın tüp bebek yöntemi ile hamile kalmasıyla umutlanarak güvendiği bazı doktorlar ile görüşmeye başladı. Konuyu araştıran Pekkan’ın, anne olup olmayacağını öğrenmeye çalıştığı, Hindistan ve Amerika’daki uzmanlarla da temas kuracağı konuşuluyor.

Ajda Pekkan, geçtiğimiz günlerde anne olmak istediğini açıklamış ve Twitter’da en çok konuşulanlar arasına girmişti.

Ajda Pekkan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler