Ana SayfaDiziler7 Mayıs’ta Günün Galibi Kim? İşte Pazar Reyting Sıralaması

İlgili Postlar

7 Mayıs’ta Günün Galibi Kim? İşte Pazar Reyting Sıralaması

7 Mayıs 2017 tarihi itibariyle televizyonlarda yayınlanan programların ve dizilerin reyting karnesi belli oldu.

Yayınlanan programlar arasında özellikle FOX TV’de yer alan Savaşçı adlı dizisinin birinci olması, reyting listesinin en dikkat çeken detayı oldu. Özellikle TV8’de yayınlanan Survivor, pazar günleri ilk sırada yer alarak birinciliği kimseye kaptırmıyordu. Fakat FOX TV’de yayınlanan Savaşçı adlı dizi dün için daha fazla dikkat çekti ve daha fazla kişi tarafından izlendi.

Pazar Reyting Sıralaması Nasıl Oluştu?

Pazar reyting sıralaması kapsamında Survivor kendine ikinci sıradan yer buldu. Star TV’de yayınlanan Sucuk Ahmet 3. Sırada, 4. sırada ise özet bölümleri ile Savaşçı yer aldı. 5. ise Survivor özet oldu. İlk 10 içerisine girmeyi başaran program ve diziler ise şöyle; Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber hafta sonu, Show Ana Haber, Bodrum Masalı, Seni Kimler Aldı.

Özellikle pazar günleri çok fazla dizinin yayınlanmaması, reytinglerde farklı programların öne çıkmasını sağlıyor. Fakat FOX TV’de yayınlanan Savaşçı dizisi bu konuda oldukça yüksek bir başarı oranına da ulaşmayı başardı. Pazar günü itibariyle özellikle Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında derbinin oynanacak olması, pek çok kişiyi de bu yöne çekti. Bu nedenle televizyonlardaki reyting oranları düşük kaldı.

7 Mayıs tarihi itibariyle yayınlanan raporlarda böylesine bir tablo ortaya çıkarken özellikle Survivor’ın FOX TV’de yayınlanan Savaşçı adlı yapıma karşı geri planda kalması, Survivor için en büyük handikaplardan birisi olarak görüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler