Ana SayfaSosyete44. Yaşın En Güzel Hali: Gwyneth Paltrow

İlgili Postlar

44. Yaşın En Güzel Hali: Gwyneth Paltrow

ABD’de oyuncu olarak kısa sürede şöhret yakalayan ve yıllara meydan okuyan Gwyneth Paltrow, 44. Yaşını özel bir röportaj ile anlattı.

Elle dergisi için özel bir röportaj veren Gwyneth Paltrow, hayatına ve özellikle 44. Yaşına dair önemli açıklamalar yaptı. 44 yaşında olmasına rağmen ekranların ve projelerin en önemli isimlerinden birisi olmayı başaran oyuncu, bu güzelliğini ve yaşı ile barışık nasıl bir hayat sürdüğün ipuçlarını verdi.

40’lı Yaşlar Çok Güzel!

40 yaşına gelene kadar sıkıcı bir hayat yaşadığını söyleyen Gwyneth Paltrow, 40 sonrasında daha mutlu olduğun söyledi. Özelikle 40 yaş endişesi yaşayanlar için verdiği tavsiyelerde her yaşın kendine özgü bir güzelliği olduğunu ve 40’lı yaşların hayatının en güzel dönemleri olduğunu belirtti. Gwyneth, Kadının kendini sürekli güncellediğini ve bu nedenle yaşın önemli olmadığını söyleyerek bir anlamda kendiyle barışık olduğunu da ifade etti.

Olgun Bir Kadın Olmak Güzel!

Yaşlandıkça daha da olgun bir kadın olduğunu belirten güzel isim aynı zamanda bu yaşlarda kendini daha seksi hissettiğini söyledi.

Yıldızı Parlıyor!

Yıldız isim verdiği röportajda hayatına dair samimi açıklamalar yaparak, neden çok sevildiğini de gösterdi. Sıklıkla magazin dergilerine konu olması ile bilinen ve aynı zamanda sıcakkanlılığı ile sevilen güzel isim, fiziğiyle de çok beğeniliyor. Özelikle 40’lı yaşlarda olgun bayanım şeklinde sözleri uzun bir süre boyunca sosyal medyada ve ülke gündeminde yer bulması Gwyneth Paltrow’in yıldızının hala ışıltılı bir şekilde parladığını da gösterdi. Güzel yıldız aynı zamanda çocuklarına da çok bağlı. Gwyneth Paltrow, anne olmanın hayatındaki en önemli olayı olarak değerlendirirken, çocuklarını en değerli mücevher olarak değerlendirdi.

Ödül Aldı!

Başarılı bir kariyere sahip Paltrow, aynı zamanda bu kariyerini bir ödülle daha taçlandırdı. 30. Elle Style Awards olarak adlandırılan ödül töreninde, ikon kategorisine layık görülen ünlü güzel, ödül töreninde yaptığı konuşmada da benzer şekilde bir açıklama yaptı. Kısa bir açıklama yapan yıldız isim 44 yaşında olmaktan çok mutluyum derken, ödülü aldıktan sonra uzun bir süre seyirciler tarafından alkışlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler