Ana SayfaDiziler3 Adam'ın Bu Haftaki Konukları Kim?

İlgili Postlar

3 Adam’ın Bu Haftaki Konukları Kim?

TV8’de yayınlanan ve yayınlandığı günlerde yüksek izlenme oranlarına ulaşmayı başaran 3 Adam, yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor.

TV8 tarafından yapılan açıklamalara göre bu hafta içinde yayınlanacak olan yeni bölüm ile birlikte ekranlardan 3 Adam heyecanı yaşanmaya devam edecek. TV8’in en önemli programlarından birisi olan 3 Adam için yayınlanan yeni haberler,

3 Adam’ın Konukları Kimler?

Açıklamalara göre Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler sunumunda ekranlara gelecek olan programın bu haftaki konukları Merve Boluğur, Bensu Soral ve Suzan Kardeş olacak. Özellikle son dönemlerde Türkiye’de en çok dikkat çeken oyunculardan ve modellerden olan Merve Boluğur ve Bensu Soral’ın programa konuk olacak olması izlenme oranlarını da artıracak. Bu bakımdan yapılan açıklamalar sonrasında 3 Adam için beklentiler daha da artmış durumda.

Programa konuk olacak Suzan Kardeş eğlenceli sohbetinin yanı sıra sesiyle de izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. Makyöz olarak pek çok farklı programda yer alan, aynı zamanda sesiyle de oldukça dikkat çeken Suzan Kardeş’in 3 Adam kapsamında sergileyeceği performans da yine oldukça dikkat çekecek.

Çarşamba akşamı saat 23.15 itibarıyla yayınlanacak olan 3 Adam, yeni bölümleri ile izleyenlere ekran başında keyifli anlar yaşatacak. Konuklarının yanı sıra 3 Adam sahne bölümüyle de programa katılan kişilerin performans sergilemesini sağlayan 3 Adam, aynı zamanda eğlenceli anların yaşanmasını sağlıyor. Bu bakımdan önümüzdeki günlerde ekranlara gelecek olan yeni bölüm pek çok kişinin dikkatini çekecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler