Ana SayfaDiziler3 Adam'ın Bu Akşamki Konukları Kim?

İlgili Postlar

3 Adam’ın Bu Akşamki Konukları Kim?

3 Adam’ın bu haftaki konukları kim TV8 ekranlarında yayınlanan 3 Adam bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelecek.

19 Nisan Çarşamba 23.15 itibarıyla yayınlanacak olan yeni bölüm yine Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak sunumuyla ekranlara getirilecek. Her hafta 3 Adam programına konuk olacak ünlü isimler merak edilirken, TV8 tarafından yapılan açıklamalarda yeni bölüme konuk olacak ünlüler de belirtildi.

3 Adam Konukları Kimler?

Açıklamalara göre 3 Adam’ın bu haftaki konukları Tuğba Yurt, Buray, Ersin Korkut ve Büşra Pekin olacak. Özellikle Büşra Pekin ve Ersin Korkut, geçtiğimiz günlerde çekimleri tamamlanan Kolonya Cumhuriyeti adlı filmin tanıtımı için stüdyoda olacak. Filmin çekimleri sırasında özellikle sosyal medyadan etkin bir şekilde paylaşımlar yapan Büşra Pekin, yaptığı bu paylaşımlar ile oldukça merak uyandırmış ve filmin tanıtımlarını dahi kendi hesabı üzerinden yapmayı başarmıştı. Bu akşam yayınlanacak olan 3 Adam programında da yine Kolonya Cumhuriyeti adı verilen filmin detaylı bir şekilde konuşulması bekleniyor.

Buray Ve Tuğba Yurt’tan Performans Ekranlarca Olacak 

Tuğba Yurt ve Buray ise özellikle sevilen şarkılarını stüdyoda ve ekran başındaki sevenleriyle paylaşacak. Programın ilerleyen dakikalarında ise 3 Adam’ın farklı skeçleri yine ekranlara getirilecek. Bu sezon itibariyle 3 Adam sahne ile başlatılan performans etkinlikleri kapsamında yine seyirciler ve konuklar farklı oyunlar oynayacak ve şanslarını değerlendirecek. Bu akşam ekranlara gelecek olan 3 Adam’ın izlenme rekorları kırması bekleniyor. Yeni bölümün yine önceki bölümlerde olduğu gibi eğlence ve kahkaha dolu geçmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler