Ana SayfaÜnlüler23 yıllık aşkı bitiren ne?

İlgili Postlar

23 yıllık aşkı bitiren ne?

Ünlü şarkıcı Candan Erçetin ile yazar, yapımcı, senarist Hakan Karahan 23 yıldır birlikteydi. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ve beraberliklerini sır gibi saklayan çift, iki ay önce sessiz sedasız ayrıldı. 23 senede neler yaşandı, neden sır gibi saklanan ilişki ansızın bitti?

Ayrılık sonrası vakit kaybetmedi

Magazin haberlerine göre Hakan Karahan ayrılık sonrası vakit kaybetmeden Elif Kıramer ile yakınlaştı. İkili geçtiğimiz hafta da Hilyon Dragon Restoran’da baş başa yemek yedi.

Elif Kıramer yaşananlarla ilgili olarak: “Hakan arkadaşım. Görüşüyoruz. Bundan sonra da görüşmeye devam edeceğiz. Şu an ikimiz hakkında bir yorum yapmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

3 sene önce

3 yıl önce Hakan Karahan Candan Erçetin ile yakalandıklarında gazetecilere tepkisi: “Biz anneniz babanız yaşındayız.” Olmuştu. Hakan Karahan, objektiflere yakalandıklarında; “Lütfen Candan Hanım’ı çekmeyin” diyerek gazetecilere uyarıda bulunmuş, 20 yıldır aşk yaşamalarına rağmen yine de Karahan’la görüntü vermek istemeyen Candan Erçetin, gazeteciler gidene kadar mekandan kalmıştı. Kapıya çıkan Hakan Karahan, ise “Ben 56 yaşındayım, Candan Hanım 52 yaşında. Biz anneniz babanız yaşındayız” diyerek bir kez daha çekilmek istemediklerini söyleyerek hızlıca oldukları yerden ayrılarak aşklarını gizli yaşamayı tercih ediyorlardı. Peki, 3 sene sonra ne değişti?

Candan Erçetin’le ‘ikinci bahar’

Birkaç sene önce yazar, yapımcı, senarist Hakan Karahan gazetecilere verdiği röportajında “Aslında hayatım 4 bölümden oluşuyor. Çocukluk-lise çağı, üniversite hayatı, iş hayatı ve şimdi dördüncü dönemi, yani istediğim hayatı yaşıyorum. Bu, gücün bende olduğu olgunluk dönemi. Kaderin yolunda bir yolcu bile olsam, bunu değiştirmek için korkmayacağımı bildiğim ve işimden zevk aldığım bir dönem. Muhtemelen beşinci perde de sevdiklerimle daha fazla vakit geçirmek ve vedaya hazırlanmakla geçecek.” Açıklamalarında bulunarak Candan Erçetin’in kendindesi yerini söyle belirtmişti: “Hayatımın dördüncü bölümüne başlama sebebim Candan’dır. Kitaplarımı ilk okuyan, filmlerimi ilk seyreden ve zevkle tartıştığım Candan. Duygusal olarak iyi yaşamamı sağlıyor.”

23 yıllık beraberliklerini noktalayan Candan Erçetin ile Hakan Karahan çifti yaşananlar hakkında hiçbir yazılı yada sosyal medya açıklaması yapmadı. Magazin dünyasına bomba gibi düşen bu ayrılık hakkında en çok merak edilen soru: “23 yıllık beraberliğin bitmesinde Elif Kıramer’in rolü var mıydı?” oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler