Ana SayfaDiziler21 Nisan Cuma Reyting Sıralaması Birincisi Kim?

İlgili Postlar

21 Nisan Cuma Reyting Sıralaması Birincisi Kim?

21 Nisan Cuma günü itibariyle ekranların en çok sevilen ve izlenen programları belli oldu. 21 Nisan cuma reyting sıralaması dahilinde ekranların en çok izlenen dizisi, Atv’de yayınlanan Aşk Ve Mavi oldu. Atv’de yayınlanmaya başladıktan sonra oldukça dikkat çeken Aşk ve Mavi bu haftayı da birinci olarak bitirmeyi başardı.

Bugüne kadar Cuma akşamlarının en iddialı yapımlarından birisi olan Arka Sokaklar ise bu hafta düşüşe geçti ve sıralamada ikinci oldu. TV8’de yayınlanan Survivor ise geceyi üçüncülük ile bitirerek en çok izlenen yapımlar arasında yer almayı başardı.

21 Nisan Cuma Reyting Sıralaması Top 10’da Neler var?

Özellikle Cuma akşamlarında genelde benzer sıralamalar görülürken, Aşk ve Mavi, Arka Sokaklar ve Survivor gecenin galipleri olarak ön plana çıktı. 21 Nisan Cuma reyting sıralaması kapsamında ilk 10 içerisine girmeyi başaran diğer dizi ve yapımlar ise şöyle oldu;

Arka Sokaklar Özet, Aşk Ve Mavi özet, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Payitaht Abdülhamid, Fatih Portakal ile FOX Ana Haber, İstanbullu Gelin, Esra Erol’da.

Cuma akşamlarında özellikle Star TV’de yayınlanmaya başlanan ve reytinglerde üst sıralarda olması beklenen İstanbullu Gelin ise şu ana kadar bekleneni veremedi. Sıralamalarda geride kalan İstanbullu Gelin’in benzer bir şekilde reyting sıralamalarında yer alması, dizinin yayın hayatına devam etmesinde ciddi bir engel olabilir. Öyle ki özellikle son dönemlerde sıralamalarda iyi bir durumda olmayan dizilerin büyük bir bölümü final yapmak durumunda kalmıştı. Bu açıdan İstanbul’da Gelin’in önümüzdeki haftalarda reyting sıralamasında daha üst sıralara yerleşmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler