Ana SayfaKültür ve SanatMüzik2017 Çılgın Festival Burning Man’ de Ünlüler

İlgili Postlar

2017 Çılgın Festival Burning Man’ de Ünlüler

2017 çılgın festival Burning Man’ de ünlüler

Tüm dünyanın her  sene merakla beklediği ABD’de Nevada Çölü’nde düzenlenen sanat ve eğlence festivali Burning Man 2017’ye dünyadan Alessandra Ambrosio, Paris Hilton katılırken, Türkiye’den de Şeyma Subaşı ve Oğulcan Engin renkli kostümleriyle festivaldeki yerini aldı.

Dünyaca ünlü Victoria’s Secret ‘meleği’ Alessandra Ambrosio, 2017 Burning Man (Yanan Adam) Festivali’ne katıldı.

ABD’de Nevada Çölü’nde 70 bin kişinin katılımıyla düzenlenen, birbirinden renkli kostümlerin ve dansların damga vurduğu çöl festivalinin ünlü konuğu Ambrosio, festivalde de tıpkı Victoria’s Secret şovlarındaki gibi ‘kanat’ kullandı. Ancak bu defa kullandığı, kelebek kanadıydı.Festival fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşan 36 yaşındaki Brezilyalı modele, takipçilerinden kısa sürede binlerce beğeni yağdı.

Hilton otelleri varisi Paris Hilton da 2017 Burning Man (Yanan Adam) Festivali’nin katılımcılarındandı. 36 yaşındaki Hilton, dokuz gün süren festivale her gün başka bir kostümle katıldı. Hilton, 1990’dan beri Nevada’da Black Rock Çölü’nde yapılan festivale geçen yıl da katılmıştı.

Festivale geçtiğimiz yıl katılan ünlüler arasında Cara Delevingne, Karlie Kloss, Katy Perry, Nina Agdal gibi isimler vardı.

Bu sene Türklerin de katılımının yoğun olduğu festivale Seda Sayan’ ın oğlu Oğulcan Engin ile Acun Ilıcalı’ nın yakın zamanda evleneceği nişanlısı Şeyma Subaşı Black Rock Çölü’ nde festival keyfi yaşadı.

27’nci yaş gününü festivalde kutlayan Oğulcan Engin’in seçtiği kıyafet de dikkat çekti. Oğulcan Engin, sevgilisi ve Şeyma Subaşı arkadaşlarıyla birlikte sabahın ilk ışıklarına kadar dans etti.

Festivale katılan Şeyma Subaşı, ‘Burning Man’ izlenimlerini takipçileriyle paylaşarak, çöldeki zorlu hayatı şu sözlerle anlattı:

“Arkadaşlar Burning Man Nevada Çölü’nün ortasında bir hafta süren bir festival. Ben 3 senedir gidiyorum ve şunları söylemeliyim özenilip gidilmek istenilecek rengarenk eğlenceli bir yer gibi gözükse de yaşanması çok çok zor. Burası Coachella gibi otellerde kalınıp sadece müziğin olduğu bir yer değil. Karavanlarda ya da çadırlarda kalmak, her gün karavanı temizlemek, kendi yemeğinizi ayarlamak zorundasınız.”

“Karavanınızda ki temiz su-tuvaleti çok dikkatli kullanmalısınız. Sabahları çok sıcak, gece ise tam tersi çoook soğuk. Bu yüzden gece herkes kürk giyiniyor… Her saat her yerde farklı eğlence farklı müzik var. Dünyanın her yerinden DJ’ ler Art Car denilen sahnelerde çalıyorlar. En önemlisi ise hiçbir zaman tam temiz olamıyorsun, çünkü her yer toz duman. Hele hele kum fırtınası çıktı mı ooffff. Ben kimseye tavsiye etmiyorum… (Ama ben her sene gitmenin heyecanını yaşıyorum.)”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler