Ana SayfaDiziler19 Nisan Çarşamba Günü Reyting Sıralaması Lideri Hangi Dizi?

İlgili Postlar

19 Nisan Çarşamba Günü Reyting Sıralaması Lideri Hangi Dizi?

19 Nisan çarşamba günü reyting sıralaması kapsamında özellikle Diriliş Ertuğrul ön plana çıktı. Çarşamba akşamları yayınlanan dizi, bugüne kadar oldukça ilgi ile takip edilirken özellikle son günlerde hakkında çıkan iddialar dizinin daha fazla dikkat çekmesini sağladı.

Diriliş Ertuğrul 19 Nisan çarşamba günü reyting sıralaması kapsamıyla ilk sırada olmasının yanı sıra özeti ile en çok izlenen ikinci yapım olmayı başardı. Bu iki yapımın ardından yer alan diğer dizi ise Kara Sevda oldu. Star TV’de yayınlanmaya başlanan dizi, yayınlandığı günden itibaren bu konuda hızlı bir şekilde çıkış yakaladı en çok izlenen yapımlardan birisi olmayı başardı.

19 Nisan Çarşamba Günü Reyting Sıralaması Top 10

19 Nisan çarşamba günü reyting sıralaması kapsamda özellikle haber programlarından ayrılmayı başaran Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, 4. sırada yer almayı başardı. Yakalanan bu başarı gün boyunca özellikle Fatih Portakal’ın oldukça dikkat çektiğini de gösteriyor.

İlk 10’a girmeyi başaran diğer programlar ise şöyle oldu; No 309, Müge Anlı ile Tatlı Sert, ATV Ana Haber, Show Ana Haber, Esra Erol’da ve Kara Sevda özet. Özellikle Çarşamba akşamlarında yayınlanan ve  en yüksek izlenme oranlarına ulaşması beklenen Bu Şehir Arkandan Gelecek ise gecenin kaybeden yapımlarından birisi olarak dikkat çekti.

Total sıralamada 13. sırada yer almayı başaran dizi, özellikle hakkında çıkan final iddialarını da büyük oranda doğruladı. Yayınlandığı günlerde yüksek izlenme oranlarına ulaşamaması nedeniyle oldukça eleştiri alan ve yapım ekibi tarafından da finalin düşünüldüğü Bu Şehir Arkandan Gelecek için bu sezonun son sezon olması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler