Ana SayfaDizilerSöz Dizisi Oyuncu Kadrosu

İlgili Postlar

Söz Dizisi Oyuncu Kadrosu

“Gözün Arkada Kalmasın” sloganıyla dikkat çeken Özel Kuvvet Tim’inin hikayesini konu alan Star ekranlarında izleyicisiyle buluşan Söz dizisinin haberimizde oyuncu kadrosuna ve dizideki karakterlerine isimlere ışık tutacağız.

Yeni sezona damgasını vuran Söz dizisinin başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat gibi isimlerin yer aldığı dizi Meriç Aral Nihat Altınkaya gibi sanatçıların yer aldığı oyuncu kadrosu ve senaryosu ile dikkatlerini üzerine çekti. Gelin şimdi bu isimlerin dizideki karakterlerini inceleyelim.

Söz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Yavuz Karasu (Tolga Sarıtaş Kimdir?)

Söz dizisindeki görevi Tim Komutanlığıdır. Rütbesi Kıdemli Üsteğmendir. Ekibin komutanıdır. Dizide çok iyi bir asker ve liderdir. Zekası ve karizmasıyla tüm timin saygısını kazanmıştır. Bir yanda ülkesi için çarpışırken bir yandan da tutkulu ve zor bir aşka yelken açacaktır.

Bahar Kutlu (Aybüke Pusat Kimdir?)

Bahar hastane zincirleri olan zengin bir ailenin kızıdır. Bahar bunca zenginliğe rağmen kendisi çok mütevazı ve yardımsever bir doktordur. İstanbul’dan ve ailesinden uzaklara gidince kendi içsel yolculuğu da başlar. Gördükleri ve yaşadıkları onu yepyeni bir insan yapacaktır.

Eylem Mercier (Meriç Aral Kimdir?)

Annesi Türk, babası Fransız’dır. Bağımsız bir savaş muhabiri ve fotoğrafçısıdır. Üniversite yıllarında çeşitli eylemlere katılmış ve defalarca gözaltına alınmıştır. Anarşist, muhalif bir internet gazetecisidir. Bölgede tanışacağı Tim elemanına aşık olunca inandığı her şeyi sorgulamaya başlayacaktır.

Erdem Korkmaz (Nihat Altınkaya Kimdir?)

Dizideki görev Tabur Komutanı’dır. Rütbesi yarbaydır. En son ve en kritik kararları vermekle yükümlüdür. Askerlerin hayatı için herkesi karşısına almaya hazırdır. Disiplinlidir, katıdır, kuralcıdır. Bütün bunlarla beraber de çok babacandır. Bütün askerlerin her derdiyle tek tek ilgilenir. Ayrıca civardaki köylülerle ilişkileri de çok iyidir.

Zafer Yaman (Atakan Arslan Kimdir?)

Görevi Tim Komutan Yardımcısı’dır. Geveze lakaplı Zafer’in rütbesi Üsteğmen’dir. Ekibin en çalışkanıdır. Sabah herkesten önce uyanır ve antrenmanına başlar. Tam bir spor delisidir. Kendi halinde, ketum takılmayı sever. Disiplinin esas olduğu bir aileden gelmiştir.

[affiliate_news id=”26904″]

 

Fethi Kulaksız (Burak Sevinç Kimdir?)

Görevi Hafif Silah Uzmanı’dır. Rütbesi Üstçavuştur. Avcı lakaplı Fethi’nin kültürlü, çok okuyan, bu dünyanın içinde ayrıksı duran bir adamdır. Milli şampiyon okçudur. Timin keskin nişancısıdır.

Mücahit Serdengeçti (Görkem Sevindik Kimdir?)

Görevi Ağır Silah Uzmanıdır. Rütbesi Üstçavuş’tur. Keşanlı lakaplı Mücahit’in deli dolu ve atılgandır. Bütün operasyonlarda en önden gitmekten korkmaz. Bunun sebebi de şehit olma arzusudur. Çünkü bütün sülalesi şehit olmuştur.

Ateş Acar (Erden Vurdem Kimdir?)

Görevi İstihbarat Uzmanıdır. Rütbesi Başçavuştur. Karabatak lakaplı Ateş yetimdir. Annesi de babası da bayrağıdır. Timin en neşelisidir. Eğlenmeyi sever. Kamuflaj ve kılık değiştirme ustasıdır. İstihbaratçıdır. Aynı zamanda çapkındır. Girdiği her görevde illa bir kadının kalbini kazanır. Şeytan tüyü vardır.

Feyzullah Altıparmak (Aytaç Şaşmaz Kimdir?)

Görevi İstihkam Uzmanıdır. Rütbesi Uzman Çavuştur. Çaylak lakaplı Feyzullah timin en genci, tecrübesizi ve çaylağıdır. Annesi kendisine çok düşkün olduğundan özel kuvvetlerde olduğunu söyleyememiştir. Annesi onu Muğla’da turizm jandarma zannetmektedir.

Funda Kutlu (Ece Okay Kimdir?)

 

İstanbul’da bir hastane zincirinin sahibi dominant bir annedir. Bahar’ın kariyer haritasını bile adım adım planlamıştır. Kızıyla alacağı kararlar yüzünden ters düşecektir.

Çolak (Serhat Kılıç Kimdir?)

Terör örgütünün lideridir. Zeki, kurnaz olduğu kadar acımasız ve zalimdir. Çıkarları uğruna küresel güçlerle işbirliği yapmaktan çekinmez. İlkeleri ve ahlakı yoktur. Kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu için Üsteğmen Yavuz’la da kişisel bir hesabı vardır.

Ali Haydar Bozdağ (Mustafa Yıldıran Kimdir?)

Mustafa Yıldıran

Deniz Baysal Kimdir?

Sarp Akkaya Kimdir?

Mine Çayıroğlu Kimdir?

 

Mine Çayıroğlu kimdir

Ece Çeşmioğlu Kimdir?

Nil Günal Kimdir?

İlayda Ildır Kimdir?

Doğukan Polat Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler