Ana SayfaDiziler​19 Mayıs Cuma 2017 Yayın Akışı

İlgili Postlar

​19 Mayıs Cuma 2017 Yayın Akışı

19 Mayıs Cuma 2017 yayın akışı açıklandı. TV8 19 Mayıs Cuma 2017 yayın akışı kapsamında gün boyunca yayınlanacak programlar ve çizgi filmleri ile ilgili detaylı bilgiler de öğrenildi.

19 Mayıs Cuma 2017 Yayın Akışı Kapsamında Neler Var?

07.00 itibariyle Günaydın Doktor adlı programın yayınlanacağı TV8’de bir saat boyunca bu program ekranlarda olacak. 08.00 itibariyle ise çizgi film Maşa ile Koca Ayı ekranlarda olacak. 08.15 itibariyle Oynat Bakalım’ın yer alacağı TV8’de canlı olarak Aramızda Kalmasın 09.30 itibariyle ekranlarda olacak.

12.30 sonrasında ise Survivor heyecanı başlıyacak. Survivor Panorama’nın yayınlanacağı TV8’de 15.30 sonrasında İşte Benim Stilim yeni bölümleriyle ekranlarda olacak. 20.00 ile birlikte Survivor heyecanı başlayacak ve yeni bölümü ile Survivor ekranlarda olacak. Gece boyunca İşte Benim Stilim Survivor Panorama ve Çok Güzel Hareketler Bunlar programlarının tekrar bölümleri TV8’de yayınlanacak. Tv8 19 Mayıs Cuma 2017 yayın akışı kapsamında yayınlanacak olan bu programlar sayesinde yine TV8 en çok izlenen programlar ve kanallardan bir tanesi olacak.

Survivor Dikkat Çekecek!

Yapılan paylaşımlarda özellikle TV8’de yayınlanan Survivor’ın oldukça dikkat çekmesi beklenirken eleme sonrasında adada nelerin yaşanacağı ve adadaki dengelerin nasıl değişeceği net bir şekilde görülebilecek.

Salı günü yapılan eleme sonrasında adadan gönüllüler takımından olan Anıl’ın elenmesi bu konuda dengelerin değişeceğinin de net bir göstergesiydi. 1 kişi eksilen gönüllüler takımı ünlüler takımına karşı çok daha zorlu bir mücadele vermek zorunda kalacak. Özellikle Yunanistan ile Türkiye arasında yapılacak Survivor yarışı da yine dikkat çekecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler